ÖRDÖG CSIRKEMELL STEAK ZÖLDBORSÓPÜRÉVEL ÉS SÜLT ÉDES BURGONYÁVAL
Spicy chicken breast steak with green pea puree and fried sweet potato
Gegrillte Hahnchenbrust mit Erbsenpüree und Süskartoffeln
GRILLEZETT LAZACDERÉK VÁLOGATOTT PÁROLT ZÖLDSÉGEKKEL
Grilled fllet of salmon steak with buttered steamed vegetables
Gegrilltes Lachsflet mit gedünstetem Gemüse
BŐRÉN SÜLT KACSAMELL CHIANTIS SZILVAMÁRTÁSSAL, BURGONYAPÜRÉVEL
Duck breast roasted on its skin with plum puree flavoured chianti and mushed potatoes
Mit Haut gebratene Entenbrust mit Chianti-Pflaumenpüree und Kartoffelpüree
RISO BÉCSI /BORJÚKARAJBÓL/ PANKÓ MORZSÁBAN PETREZSELYMES PARÁZS BURGONYÁVAL ÉS REMULÁDDAL
Viennese Schnitzel (from veal cutlet) with parsley potatoes and remulade sauce
Wiener Schnitzel (aus Kalbskarree) mit Petersilienkartoffeln und Remulade
SERPENYŐS KACSACOMB KÁPOSZTÁS PIRÍTOTT GNOCCHIVAL, SÜLT KACSA TEPERTŐVEL
Owen baked duck leg with roasted gnocchi and cabbage and duck cracklings
Im Ofen gebackene Entenkeule mit Kohl und Gnocchi mit Entengrieben gebraten
BORSKÉREGBEN SÜLT SZŰZÉRMÉK VARGÁNYÁS-PARAJOS TAGLIATELLÉVEL TEJSZÍNES MASCARPONE SZÓSZBAN
Pepper-crusted pork tenderloin with porcini mushroom-spinach tagliatelle in mascarpone sauce
Schweinebraten mit Pfefferkruste mit Pilz-Spinat-Tagliatelle in Mascarpone-Sauce
BORJÚPAPRIKÁS TOJÁSOS NOKEDLIVEL, SNIDLINGES TEJFÖLLEL
Veal goulash stew with egg noodles and sour cream with chives
Kalbspaprikasch mit Eiernudeln und saure Sahne mit Schnittlauch
ANGUS BÉLSZÍN STEAK (URUGUAY 200G) SZARVASGOMBÁS FŰSZERVAJJAL ÉS HÁZI SÜLT BURGONYÁVAL
Angus Beef fillet steak with truffle butter and fried potatoes
Rinderfilet Steak mit Trüffelbutter und Bratkartoffeln