BŐRÉN SÜLT TANYASI CSIRKEMELL ZÖLDBORSÓPÜRÉVEL, GRILLEZETT RÓMAI SALÁTÁVAL ÉS ÉDES BURGONYÁVAL
Grilled farmed chicken breast with green pea puree and fried romaine lettuce and sweet potato
Gegrillte Hahnchenbrust mit Erbsenpüree und gebratenem Römersalat und Süskartoffeln
GRILLEZETT LAZACDERÉK VÁLOGATOTT PÁROLT ZÖLDSÉGEKKEL
Grilled fllet of salmon steak with buttered steamed vegetables
Gegrilltes Lachsflet mit gedünstetem Gemüse
ROSTON SÜLT FOGASFILÉ KAPROS-TEJSZÍNES TAGLIATELLÉVEL, KIRÁLYRÁKKAL
Grilled pike perch with dill creamy tagliatelle and shrimps
Gegrillter Zanderfllet mit cremiger Dill-Tagliatelle und Riesengarnelen
BŐRÉN SÜLT KACSAMELL CHIANTIS SZILVAMÁRTÁSSAL, GRATIN BURGONYÁVAL
Duck breast roasted on its skin with plum puree flavoured chianti and potato graten
Mit Haut gebratene Entenbrust mit Chianti-Pflaumenpüree und Gratin Kartoffel
RISO BÉCSI /BORJÚKARAJBÓL/ BURGONYAPÜRÉVEL ÉS VAJAS CUKORBORSÓVAL
Viennese Schnitzel(from veal cutlet) with mushed potatoes and buttered sugar snap peas
Wiener Schnitzel (aus Kalbskarree) mit Kartoffelpüree und in Butter geschwenkte Zuckerschoten
BORSKÉREGBEN SÜLT SZŰZÉRMÉK VARGÁNYÁS GORGONZOLA SZÓSZBAN HÁZI SÜLT BURGONYÁVAL
Pepper-crusted pork tenderloin with porcini mushrooms and gorgonzola sauce and steak potatoes
Schweinebraten mit Pfefferkruste serviert auf Gorgonzola mit Steinpilzsauce und Bratkartoffeln
SERPENYŐS KACSACOMB KÁPOSZTÁS PIRÍTOTT GNOCCHIVAL, SÜLT KACSA TEPERTŐVEL
Owen baked duck leg with roasted gnocchi and cabbage and duck cracklings
Im Ofen gebackene Entenkeule mit Kohl und Gnocchi mit Entengrieben gebraten
BORJÚPAPRIKÁS TOJÁSOS NOKEDLIVEL, SNIDLINGES TEJFÖLLEL
Veal goulash stew with egg noodles and sour cream with chives
Kalbspaprikasch mit Eiernudeln und saure Sahne mit Schnittlauch
ANGUS BÉLSZÍN STEAK (URUGUAY 200G) SZARVASGOMBÁS FŰSZERVAJJAL ÉS SÜLT ÉDESBURGONYÁVAL
Angus Beef fllet steak with truffle spice butter and fried sweet potatoes
Rinderflet-Steak mit Trüffelgewürzbutter und gebratenem Süskartoffeln