ÖRDÖG PÁCBAN SÜLT TANYASI CSIRKEMELL STEAK ZÖLDBORSÓPÜRÉVEL ÉS ÉDES BURGONYÁVAL
Spicy chicken breast steak with green pea puree and fried sweet potatoes
Würzige Hähnchenbrust mit gebratenen Süßkartoffel und Erbsenpüree
GRILLEZETT LAZACDERÉK VÁLOGATOTT PÁROLT ZÖLDSÉGEKKEL
Grilled fllet of salmon steak with buttered steamed vegetables
Gegrilltes Lachsflet mit gedünstetem Gemüse
ROSTON SÜLT BRANZINOFILÉ ASZALT PARADICSOMOS-PARAJOS RIZOTTÓVAL, PARMEZÁNNAL
Grilled branzino fillet with sun-dried tomato-spinach risotto and parmesan
Gegrilltes Branzino-Filet mit sonnengetrockneten Tomaten-Spinat-Risotto und Parmesan
JÉRCE CORDON BLEU BURGONYAPÜRÉVEL ÉS HÁZI KÖRTE KOMPÓTTAL
Chicken cordon bleu with mashed potatoes and pear compote
Hühner Cordon Bleu mit Kartoffelpüree und Birnenkompott
KACSA DUÓ /COMB, MELL/ KÁPOSZTÁS GNOCCHIVAL,CHIANTIS SZILVAMÁRTÁSSAL
Duck duo / breast and leg / with roasted cabbage-gnocchion and plum Sauce flavoured chianti
Entenduo / Oberschenkel und Brust/ Kohlaufschnitt mit Gnocchi und Chianti-Pflaumensauce
RISO BÉCSI /BORJÚKARAJBÓL/ PANKÓ MORZSÁBAN PETREZSELYMES PARÁZS BURGONYÁVAL ÉS REMULÁDDAL
Viennese Schnitzel (from veal cutlet) with parsley potatoes and remulade sauce
Wiener Schnitzel (aus Kalbskarree) mit Petersilienkartoffeln und Remulade
BORSKÉREGBEN SÜLT SZŰZÉRMÉK VARGÁNYÁS-PARAJOS TAGLIATELLÉVEL TEJSZÍNES MASCARPONE SZÓSZBAN
Pepper-crusted pork tenderloin with porcini mushroom-spinach tagliatelle in mascarpone sauce
Schweinebraten mit Pfefferkruste mit Pilz-Spinat-Tagliatelle in Mascarpone-Sauce
BORJÚPAPRIKÁS TOJÁSOS NOKEDLIVEL, SNIDLINGES TEJFÖLLEL
Veal goulash stew with egg noodles and sour cream with chives
Kalbspaprikasch mit Eiernudeln und saure Sahne mit Schnittlauch
ANGUS BÉLSZÍN STEAK (URUGUAY 200G) GORGONZÓLÁS ZÖLD BORS MÁRTÁSSAL ÉS HÁZI SÜLT BURGONYÁVAL
Angus Beef fillet steak with green pepper sauce flavoured gorgonzola and fried potatoes
RinderfiletSteak mit grüne Pfeffersauce mit Gorgonzola und Bratkartoffeln