Business Menü Hétfő-Péntek - 11:30 -15:00 óráig

Előételek, levesek

・Tejfölös zöldbableves
・Tonhalkrémes bruschetta

Főétel

・Rántott csirkecomb filé zöldborsó rizottóval
・Brassói sertés szűz céklasalátával
・Fusilli tejszínes – parajos sajtmártással, grillezett paradicsommal

Desszert

・Almás pite fahéjas édes tejföllel

Chef ajánlat Újdonságok egyenesen a konyháról

  • Kacsa erőleves húsgombóccal, fafül gombával

    1690.-
  • Paradicsomos-bazsalikomos gnocchi pecorinoval, grillezett salátával

    2690.-
  • Argentin rib-eye steak (200g) bab pürével, sült káposztával

    5190.-
  • Vörös tonhal steak sáfrányos édeskömény rizottóval

    4390.-
  • Gesztenyés tiramisu pohárkrém rumos meggyel

    1390.-
  • Heimann Birtok Bor Szekszárd 2015.

    0.1l 1100.-
Vissza