Heti menü 12:00-14:30-ig

Előételek, Levesek

Húsleves szárnyas májgombóccal, zöldségekkel

Burratakrémes bruschetta friss salátával

Főételek

Füstöltsajtmártásos csirkemellragu rigatoni tésztával

Tökmagbundás rántott sertéskaraj rozmaringos burgonyával, csemegeuborkával

Pizza Sonka olívabogyó

Desszertek

Citromtorta eperszósszal

  • Kétfogásos menü: 4.500,-Ft
  • Háromfogásos menü: 5.500,-Ft

Séf ajánlat Újdonságok egyenesen a konyháról

  • Fehér spárgakrém leves zöldspárgával

    2790.-
  • Spárga saláta friss eperrel és morzsolt kecskesajttal

    4590.-
  • Zöldspárga rizottó pármai sonkával, sült csirkemellel és parmezánnal

    5590.-
  • Grillezett borjú steak baconba göngyölt spárgával, fűszervajjal és steak burgonyával

    8990,-
  • Pankó morzsában sült csontos karaj házi körte kompóttal és burgonyapürével

    6390.-
  • Pizza Primavera (fior di latte, mascarpone, zöld spárga, pármai sonka, koktél paradicsom)

    4890.-
  • Mascarpone krém cantuccinivel és friss eperrel

    2890.-
Vissza