Business Menü Hétfő-Péntek - 11:30 -15:00 óráig

Előételek, levesek

・Toszkán bableves
・Tonhalkrémes bruschetta olivával, fürjtojással

Főétel

・Paradicsomos-bazsalikomos rizottó mozzarellával
・Bárányhúsos rakott karalábé kapor mártással
・Rántott pulykamell tökmagos burgonyasalátával

Desszert

・Csokoládé torta málna sorbettel

Chef ajánlat Újdonságok egyenesen a konyháról

  • Hideg Málna krémleves mascarpone gombóccal

    1390.-
  • Spárga saláta bélszíncsíkokkal, fürj tojással

    3290.-
  • Vörös Tonhal steak szezámmagos kéregben sütve, mangó salsával és vadrizs salátával

    4390.-
  • Baconba göngyölt csirkemell spárgával és kecskesajttal töltve parázs burgonyával

    3690.-
  • Pizza Primavera (mozzarella, paradicsom, spárga, Pármai sonka, bivaly-mozzarella mozzarella, tomato, asparagus, Parma ham, buffalo-mozzarella)

    2890.-
  • Mascarpone krém friss eperrel

    1490.-
Vissza