Heti menü 12:00-14:30-ig

Előételek, Levesek

Tavaszi zöldborsóleves daragaluskával

Rikotta krémes bruschetta koktélparadicsommal, zöld salátával

Főételek

Mustáros flekken petrezselymes burgonyával házi káposztasalátával

Csirkemell csíkok négysajtmártásban parajos fusillivel

Pizza (tejföl, csirkemell, kukorica)

Desszertek

Meggyes rétes tejszínes fahéj mártással

  • Kétfogásos menü: 4.500,-Ft
  • Háromfogásos menü: 5.500,-Ft

Séf ajánlat Újdonságok egyenesen a konyháról

  • Hideg eperkrém leves mandulás mascarpone labdával

    2590.-
  • Édes-chilis ráksaláta mangóval

    5490.-
  • Paella csirkemell csíkokkal, chorizoval

    5190.-
  • Grillezett hátszín steak (Uruguay 220gr) baconban sült zöldspárgával és házi steak burgonyával

    8990.-
  • Négy sajtos gnocchi zöldspárgával, fokhagymás csirkemell csíkokkal, mozzarellával besütve

    5390.-
  • Pizza ’Nduja (mozzarella, ’Nduja, parmezán, oliva)

    4590.-
  • Pisztáciás mascarpone pohárkrém friss eperrel

    2690.-
Vissza