Heti menü 12:00-14:30-ig

Előételek, Levesek

Kakukkfüves gombakrém leves tejszínnel forralva, pirított gnocchival

Olivás zöldsaláta feta sajttal

Főételek

Csirke brassói esetes céklasalátával

Fokhagymás tejben pácolt sertés flekken hagymás tört burgonyával és lilakáposzta pürével

Pizza Margherita koktélparadicsommal, rukkolával

Desszertek

Répatorta narancsos tejszínkrémmel

  • Kétfogásos menü: 4.500,-Ft
  • Háromfogásos menü: 5.500,-Ft

Séf ajánlat Újdonságok egyenesen a konyháról

  • Eperkrémleves mandulás mascarpone labdákkal

    2790.-
  • Hideg pácolt borjúszeletek balzsamos vajretek salátával

    5390.-
  • Pikáns paradicsomos tintahal rizottó fekete olívával, parmezánnal

    5790.-
  • Baconba göngyölt szűz nyárs újhagymás gorgonzola mártással és steak burgonyával

    6190,-
  • Bárányhússal töltött ravioli rozmaringos erdei gombákkal burgundi szószban

    5890.-
  • Pizza Pollo e asparagi (fior di latte, mascarpone, zöld spárga, csirkemell, koktél paradicsom)

    4890.-
  • Házi epres tiramisu

    2890.-
Vissza